Joghurtos kelkáposzta saláta

Joghurtos kelkáposzta saláta

Hozzávalók 4 adagra

• 1/2 fej kelkáposzta

• 1 db sárgarépa

• 1 csokor metélőhagyma

• 3 dl natúr görögjoghurt

• 100 g fetasajt

• 1 evőkanál ecetes torma

• 1 evőkanál méz vagy ízlés szerint stevia édesítő

• só, bors

A kelkáposztát finomra vágjuk, kevés sóval meghintjük. A sárgarépát megpucoljuk és lereszeljük. A joghurtot elkeverjük az ecetes tormával, valamint az apróra vágott metélőhagymával, őrölt borssal, édesítővel. A káposztát kinyomkodjuk, hozzáadjuk a sárgarépa csíkokat, összeforgatjuk, és leöntjük a joghurtos keverékkel. Belekockázzuk a fetasajtot. Összedolgozzuk, megborsozzuk, és ha szükséges, még sóval ízesíthetjük. Teljes kiőrlésű tortillát kínálhatunk hozzá.

Vélemény, hozzászólás?