Hozzávalók 4 adagra
• 1/2 fej kelkáposzta
• 1 db sárgarépa
• 1 csokor metélőhagyma
• 3 dl natúr görögjoghurt
• 100 g fetasajt
• 1 evőkanál ecetes torma
• 1 evőkanál méz vagy ízlés szerint stevia édesítő
• só, bors
A kelkáposztát finomra vágjuk, kevés sóval meghintjük. A sárgarépát megpucoljuk és lereszeljük. A joghurtot elkeverjük az ecetes tormával, valamint az apróra vágott metélőhagymával, őrölt borssal, édesítővel. A káposztát kinyomkodjuk, hozzáadjuk a sárgarépa csíkokat, összeforgatjuk, és leöntjük a joghurtos keverékkel. Belekockázzuk a fetasajtot. Összedolgozzuk, megborsozzuk, és ha szükséges, még sóval ízesíthetjük. Teljes kiőrlésű tortillát kínálhatunk hozzá.