Cukkini puffancs

Cukkini puffancs

Hoztam nektek én is egy finom ebédötletet! Lecsó cukkini puffanccsal.

A tojásos lecsó receptjét szerintem mindenki ismeri, így azt nem írom le.

Így készül a cukkini puffancs:

Hozzávalók:

– 1 kisebb cukkini lereszelve (ha levet eresztett, nyomkodjuk ki kicsit)

– 1 csipet só, ízlés szerint bors

– egy fej vöröshagyma reszelve

– 3 gerezd fokhagyma reszelve

– 4-5 evőkanál zabliszt

– 1 db tojás (ezt ki is lehet hagyni, helyettesíthetjük egy kanál, vízben kikevert útifűmaghéjjal, így tojásallergiásoknak is megfelelő lesz az ételünk!)

Egy kis tepsibe sütőpapírt terítünk, kenőtollal vagy olajspray-el vékonyan olívaolajat kenünk rá és beleterítjük a masszát. légkeveréses sütőben 165 fokon kb. 30 percet sül, de érdemes figyelni mikor pirult meg a teteje.

Vélemény, hozzászólás?