“Nagyon részletesen válaszol minden kérdésre, egyéni étrendet alakít ki és figyelembe veszi az adott személy életvitelét is, emiatt könnyen tartható lesz a diéta. Kedves és felkészült, csak ajánlani tudom mindenkinek. :)”

M.R.

Mozsdényi Dávid

„Ráhel segítségével és tanácsaival közel 10 kilót adtam le úgy, hogy közben az erő megmaradt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm.”

Király Enikő 

„Második terhességem után nem tudtam megszabadulni a több mint 10 kg súlyfeleslegemtől. Vagy, ha valamennyi lement rövid idő után vissza is kúszott. Glutén és laktózérzékenyként nehezebb diétázni, de Ráhel segítségével, az ő általa összeállított mintaétrenddel 2,5 hónap alatt 12 kg-ot adtam le. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen gyors eredménye lesz a diétának! De Ráhel bíztatott és sikerült! Persze az étkezés mellett elengedhetetlen a sport is! Köszönöm Ráhel!”

Kaizer Anett

„Anyukám nevében is köszönöm a segítséget, már 16,5 kg-ot fogyott november óta. Nagyon büszke vagyok rá, de Ráhel segítsége és ösztönzése nélkül nem sikerülhetett volna. Köszönjük:)”

László Reitmesz 

„Nagyon jó tanácsokat kaptam Ráheltől és már 15 kg ot fogytam…köszi Ráhel!”

„Kedves Ráhel,

Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget, nagyon hálás vagyok! 

Sokkal jobb a gyomrom, nem puffadok, ezáltal kicsit jobb a közérzetem is. Nem kívánom az édességet, nem vagyok állandóan farkas éhes……. 

Ami pedig mindemellett a legeslegjobb érzés számomra, hogy 2,5 kg-ot sikerült leadnom. Remélem nem áll meg a dolog, és elérhetem egyszer a 60 kg-ot is, amikor jobb lesz majd tükörbe nézni.

Szóval nem győzöm megköszönni!!!!!!!!!”

R. Beatrix

„Kedves Ráhel!

Nagyon köszönöm az anyagokat és azt is, hogy még a nap végén is türelemmel elmagyaráztál mindent. Most kezdem látni az utat, amin haladnom kell, mert eddig elég elkeserítő volt…

Igazi hétpróbázó vagyok étrend terén és nagyon szeretnék meggyógyulni, ezért azt gondolom, a betartás nem lesz gond. Inkább majd kisebb pontosításokra számítok.

De ma kaptam reményt és ez egyben motiváló is.:”

B. Dóra